Kod žena, ali nisu pošteđeni ni muškarci, svaka napipana promena u vidu čvorića, otvrdline na dojci ili čvorova u predelu pazušne jame, zahteva hitan ultrazvučni pregled dojki i pazušne regije. Pregled je vremenski kratak, nije potrebna nikakva priprema, a tih 20-tak minuta mogu biti dragoceni za Vaš kasniji život. U ovakvim situacijama lenjosti nema mesta! Na Vama je da nakon 30 godine života, osim samopregleda dojki (što je jako bitan i dragocen pregled, kada žena /muškarac sam napipa promenu) uradite jedanput godišnje i ultrazvučni pregled. Kod nalaza, na primer benigne cistične promene, savetuje se praćenje na svakih 6 meseci.

Zakažite/Pitajte

U ovoj rubrici možete u svako doba, 0-24h, zakazati pregled u našoj ordinaciji. Možete postaviti i pitanja lekaru o svojim zdravstvenim problemima.

Savet lekara

Pogledajte našu stranicu Savet lekara i pročitajte tekstove vezane za melanom, hipertenziju, rak dojke...saslušajte savete i iskustva drugih pacijenata.

Vesti iz medicine

Pročitajte aktuelne vesti iz sveta mediicne, budite sigurni da ih i mi pratimo i primenjujemo kako bi kvalitet naših usluga bio na vrhunskom nivou.

O nama

Od samoga početka, nastojimo da našim pacijentima omogućimo širok spektar usluga, tako da na jednom mestu svi članovi porodice i pacijenti, od najmlađih do najstarijih, mogu da reše sve svoje zdravstvene probleme. Usluge su dostupne 24 sata, vrhunskog su kvaliteta i nivoa, a potpuno su prilagođene željama i potrebama pacijenta.

Kontakt